Aatoksenkatu 8 B, 85.0 m2

3 huonetta, keittiö, kylpyhuone, sauna, lasitettu parveke

155565.45 €

Velaton myyntihinta 178000.00 €

Kysy lisää:

Tero Tourunen
0400 967 564
tero.tourunen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Mainiolla sijainnilla sijaitseva läpitalon kerrostalokolmio ! Kolmannessa kerroksessa olevassa kolmiossa on tilava olohuone, kaksi makuuhuonetta, sekä erillinen keittiö. Eteisessä on reilusti säilytystilaa . Keittiöön mahtuu ruokailuryhmä ikkunan alle. Makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassaan toisessa päädyssä asuntoa. Tilavaan olohuoneeseen mahtuu sohvaryhmä sekä esimerkiksi etätyöpiste. Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle. Asunnon kylpyhuone sekä sauna ovat remontoitu vuoden 2020 lopulla. Asunto sijaitsee mainiolla paikalla. Ympäristö tarjoaa monipuolisesti erilaisia ulkoilu- ja liikkumismahdollisuuksia muun muassa Harjun sekä Viitaniemen rannan maisemissa. Aivan asunnon vieressä sijaitsee myös Viitaniemen liikuntapuisto, joka tarjoaa urheilumahdollisuuksia niin talvella kuin kesälläkin. Kävelymatkan päässä sijaitsee erilaisia koulukeskuksia kuten yläaste, lukio, yliopisto ja ammattikorkea- sekä ammattikoulut. Ydinkeskustaan on asunnolta matkaa vain noin yksi kilometri. Taloyhtiössä on tehty vuonna 2017 putkiremontti sekä vuonna 2021 ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen. Sovi oma yksityinen esittelysi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

85.0 m2

Kokonaispinta-ala

85.0

Kuvaus

Mainiolla sijainnilla sijaitseva läpitalon kerrostalokolmio !

Kolmannessa kerroksessa olevassa kolmiossa on tilava olohuone, kaksi makuuhuonetta, sekä erillinen keittiö. Eteisessä on reilusti säilytystilaa . Keittiöön mahtuu ruokailuryhmä ikkunan alle. Makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassaan toisessa päädyssä asuntoa. Tilavaan olohuoneeseen mahtuu sohvaryhmä sekä esimerkiksi etätyöpiste. Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle. Asunnon kylpyhuone sekä sauna ovat remontoitu vuoden 2020 lopulla.

Asunto sijaitsee mainiolla paikalla. Ympäristö tarjoaa monipuolisesti erilaisia ulkoilu- ja liikkumismahdollisuuksia muun muassa Harjun sekä Viitaniemen rannan maisemissa. Aivan asunnon vieressä sijaitsee myös Viitaniemen liikuntapuisto, joka tarjoaa urheilumahdollisuuksia niin talvella kuin kesälläkin. Kävelymatkan päässä sijaitsee erilaisia koulukeskuksia kuten yläaste, lukio, yliopisto ja ammattikorkea- sekä ammattikoulut. Ydinkeskustaan on asunnolta matkaa vain noin yksi kilometri.

Taloyhtiössä on tehty vuonna 2017 putkiremontti sekä vuonna 2021 ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen.

Sovi oma yksityinen esittelysi

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: Lattiat: parketti, laatta. Seinät: maali, tapetti.

Keittiön varusteet

Jääkaappi, pakastekaappi, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone.

Kylpyhuone

Suihku, lasinen suihkuseinä, peilikaappi, pesukoneliitäntä, wc-istuin.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Tasakatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1975

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

155565.45

Asuntojen lukumäärä

B 31

Taloyhtiön nimi

As Oy Jyväskylän Aatoksenkatu 8

Huoltoyhtiö

Heikki Valkonen Isännöitsijätoimisto Heikki Valkonen Ky

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

3/5

Rakennusmateriaali

Tiili/betoni