Ostotoimeksiannot

Jos kohteistamme ei tällä hetkellä löydy sinulle sopivaa, voit jättää meille ostotoimeksiannon. Etsimme sinulle toiveidesi mukaisen kodin haluamaltasi alueelta.

Täsmäkaupat ostotoimeksiannon avulla

Oletko etsinyt kotia mutta vastaan ei ole tullut vielä sopivaa? Tai oletko mahdollisesti miettinyt, kuinka voisit löytää asunnot ennen kuin ne ovat julkaistu myyntiin valtakunnallisilla asunnonmyyntisivustoilla?

Suosittelemme lämpimästi tekemään kanssamme ostotoimeksiannon toiveidesi kodista.

Ostotoimeksiannon tekeminen on vaivatonta. Toimeksiannon aluksi haastattelemme sinut ja kartoitamme yhdessä toiveesi tulevaisuuden kodistasi. Kun toiveesi ovat kartoitettu, laatii markkinoinnin ammattilaisemme kotisi etsintään suunnitelman, kohdentaen kanavamme kotisi etsinnän avuksi. Ammattitaidolla kohdennettujen kanaviemme avulla löydämme sellaisetkin kodit, jotka eivät välttämättä ole vielä julkisessa myynnissä.

Kun olemme kartoittaneet ennalta potentiaaliset kodit ja toiveitasi vastaavat kotivaihtoehdot ovat löytyneet, voimme sopia henkilökohtaiset esittelyajat vaihtoehtoihin, joihin haluat lähteä tutustumaan paikan päälle.

Ja jos onni käy, saatat tehdä täsmäkaupat unelmiesi kodista – tehokkaasti ja turvallisesti ammattilaistemme avulla!

Asunnon ostotoimeksiantoon tarttuminen on kaikille osapuolille kannattavaa. Ostajana mahdollisuutesi löytää juuri sinulle sopiva koti piilotettujen helmien joukosta kasvaa, kun käytössäsi on paikallisen ja osaavan välittäjän asiantuntemus sekä sinulle sopivan kodin etsintään valjastetut, digimarkkinoinnin ammattilaisen kohdistamat markkinoinnin kanavat. Asunnon myyjälle kodin myyminen ostotoimeksiannon kautta on niin ikään kannattavaa, sillä kauppojen syntyessä välityspalkkion maksaa ostotoimeksiannon tekijä, eli asunnon ostaja. Ostotoimeksianto on itsellesi aina matalariskinen vaihtoehto, sillä asunnon ostopakkoa ei kuitenkaan ole.

Ostotoimeksiantopalkkio 4,96 % sis. alv:n / sopimuksen mukaan, minimipalkkio 3500 € sis. alv:n.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ostotoimeksiannot

Asiakkamme etsii postinumeroalueelta 40520 omakotitaloa, paritaloa, rivitalohuoneistoa tai tonttia! 4-5 huonetta, asuinpinta-ala yli 120 m². Mikäli kaupan kohteena on omakotitalo, paritalo tai rivitalo (ts. ei tontti), kohteen tulisi olla rakennettu mielellään n. 2000-luvulla tai sen jälkeen. Välityspalkkion maksaa ostaja.

jere.savolin@savolin.fi

050 546 1043


Asiakkaani etsivät ostotoimeksiannolla yksitasoista, laadukasta, modernia/kattavasti remontoitua omakoti-, rivitalo- tai paritalokotia. Kodissa on oltava vähintään 2 makuuhuonetta + työhuoneeksi soveltuva tila. Toiveena maksimissaan n. 5 km etäisyys Jyväskylän keskustaan TAI koti järvimaisemista. Toivealueita mm: Äijälänranta, Halssilanrinne, Samulinniemi, Mannila, Haukkala, Haukkalanranta, Viitaniemi, Palokka, Vitapolis/Kinkomaa. Välityspalkkion maksaa ostaja.

nina.tawast@savolin.fi

050 5736 106


Asiakkaani etsivät ostotoimeksiannolla Päijänteen läheisyydestä, luonnonläheisestä ympäristöstä omakotitaloa / tonttia. Toiveissa mielellään 2000-luvulla rakennettu / kattavasti peruskorjattu, muuttovalmis koti, jossa on vähintään 4 makuuhuonetta TAI 3 makuuhuonetta + työhuoneen/kirjaston tyyppinen tila. Talon yhteydessä saisi olla autotalli tai autokatos TAI rakennusoikeutta jäljellä autotallin/-katoksen rakentamista varten. Kodin on sijaittava lapsiperhealueella, maksimissaan 3 km:n etäisyydellä koulusta ja palveluista. Toivealueita ovat mm: Ristikivi, Nenäinniemi, Hämeenlahti, Samulinniemi, Tikka, Jyskä, Tölskä, Kuokkalanpelto. Myös kattavasti peruskorjatut kodit käyvät esimerkiksi Kukkumäestä, Mattilanpellolta ja Köhniöltä. Välityspalkkion maksaa ostaja.

nina.tawast@savolin.fi

050 5736 106


Pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille

Suunnitteletko asuntosi tai kiinteistösi myyntiä? Tulemme mielellämme arvioimaan kohteesi paikan päälle. Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


     
    Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen