Asunnon arviointi

Teemme luotettavat asuntojen arvioinnit kiinteistöihin ja osakehuoneistoihin. Käytössämme on auktorisoitu kiinteistöarvioija.

Markkina-arvon arviointi

Asunnon markkina-arvosta voidaan tarvita asiantuntijan arviota silloinkin, kun asuntoa ei ole tarkoitus myydä – esimerkiksi osituksen tai perinnönjaon yhteydessä. Arvioimme luotettavasti kiinteistöjä, osakehuoneistoja ja toimitiloja.

Kiinteistöjen ja osakehuoneistojen arviointi perustuu pääsääntöisesti kauppa-arvomenetelmään, jossa arvioimme objektiivisesti kohteen markkina-arvon normaalin kauppa-ajan puitteissa. Toimitilojen arvioinnissa käytämme tapauskohtaisesti kauppa-, tuotto- tai kustannusarvoon perustuvaa arviointimenetelmää tai näiden yhdistelmää.

Kirjallinen arviointi

Kirjallisessa arviointilausunnossa selvitämme kohteen hintaan ja arvoon vaikuttavat tekijät sekä perustelemme antamamme arvion. Kokemuksemme ja markkinoiden tunteminen yhdessä kauppahintatilastojen kanssa on lähtökohta luotettavalle arvioinnille. Käytettävissämme on Keskuskauppakamarin hyväksymä auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA), kiinteistövälittäjämme Juha Niska.

Arviointipalkkiot määritellään erillisen sopimuksen mukaan. Huoneistojen arviointien hinnat ovat alkaen 300 euroa + alv 24 %, ja kiinteistöjen alkaen 500 euroa + alv 24 %. Lisäksi veloitamme asiakirjakulut sekä kilometrikorvaukset.

» Lue lisää AKA-arvioinnista

Pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille

Suunnitteletko asuntosi tai kiinteistösi myyntiä? Tulemme mielellämme arvioimaan kohteesi paikan päälle. Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


     
    Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen