Kiinteistönvälitys

Tarjoamme asiantuntevaa ja monipuolista kiinteistönvälityspalvelua vuosien kokemuksella. Alaamme ovat asuntojen ja kiinteistöjen myynti, arviointi sekä asuntojen vuokraus.

Kokonaisvaltaista kiinteistönvälityspalvelua

Palveluvalikoimaamme kuuluvat asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen myynti, vuokraus sekä arviointi. Tarjoamme asiakkaille henkilökohtaista ja joustavaa palvelua. Vahvan paikallistuntemuksen ja kokemuksen ansiosta olemme tehokas ja aikaansaava välitystoimisto.

Kun tiedämme asiakkaiden tarpeet ja tunnemme välitettävät asunnot, voimme tarjota juuri oikeanlaisia asuntoja uuden kodin etsijöille – riippumatta siitä, keneen meistä ostajaehdokas ottaa yhteyttä.

Rehellisyys ja luotettavuus ovat meille kunnia-asioita. Olemme työssämme sekä myyjän että ostajan asialla, ja pyrimme löytämään aina parhaan ratkaisun asiakkaallemme.

Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton Laatuyritys ja noudatamme hyvää välitystapaa.

Asunnon myynti

Ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän varmoissa käsissä asuntosi myynti onnistuu ilman turhaa stressiä. Hoidamme myyntiprosessin alusta loppuun luotettavasti ja teemme kaikkemme, että asuntosi saadaan myytyä.

Tutustu palveluun

Asunnon arviointi

Teemme luotettavat asuntojen arvioinnit kiinteistöihin ja osakehuoneistoihin. Käytössämme on myös auktorisoitu kiinteistöarvioija.

Tutustu palveluun