Wivi Lönnin katu 7 A, 53.5 m2

3 huonetta, keittiö, kylpyhuone, vaatehuone, ranskal.parveke

95738.83 €

Velaton myyntihinta 149000.00 €

Kysy lisää:

Mari Valkeinen
040 7462502
mari.valkeinen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tunnelmallisella Wivi Lönnin kadulla nyt tarjolla ihana tilaihme. Asunto remontoitu v .2016, uusi keittiö ja uudet laminaatit lattiassa ja seinätkin maalattu. Kylpyhuone on saanut uuden ilmeen viemäriremontin yhteydessä. Ikkunat ja ranskalainen parveke katselee Ruusupuistoon päin. Ryhdikäästä, tänä vuonna 60-vuotis juhliaan viettävästä talosta on pidetty hyvää huolta vuosien varrella, takana on putki- ja viemäriremontti, katto, ikkunat ja julkisivutkin jo uusittu. Tulossa vain pieniä remppoja, jotka sallittakoon. Wivi Lönnin katu sijaitsee mukavasti piilossa, toki kylkeen on rakennettu yliopistoa palveleva rakennus, sekin sallittakoon, myös pieniä liikenteellisiä parannuksia on suunnitelmissa. Asunto vuokrattu mukaville opiskelijapojille.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

53.5 m2

Kokonaispinta-ala

53.5

Kuvaus

Tunnelmallisella Wivi Lönnin kadulla nyt tarjolla ihana tilaihme. Asunto remontoitu v .2016, uusi keittiö ja uudet laminaatit lattiassa ja seinätkin maalattu. Kylpyhuone on saanut uuden ilmeen viemäriremontin yhteydessä. Ikkunat ja ranskalainen parveke katselee Ruusupuistoon päin.
Ryhdikäästä, tänä vuonna 60-vuotis juhliaan viettävästä talosta on pidetty hyvää huolta vuosien varrella, takana on putki- ja viemäriremontti, katto, ikkunat ja julkisivutkin jo uusittu. Tulossa vain pieniä remppoja, jotka sallittakoon.
Wivi Lönnin katu sijaitsee mukavasti piilossa, toki kylkeen on rakennettu yliopistoa palveleva rakennus, sekin sallittakoon, myös pieniä liikenteellisiä parannuksia on suunnitelmissa. Asunto vuokrattu mukaville opiskelijapojille.

Keittiön varusteet

Keititö remontoitu v.2016, uudet kapistot ja työtasot, astianpesukone ja liesikupu 2016, keraaminen liesi ja uuni 2015, kylmäkoneet vanhemmat. Lisäksi keittiön yhdelle seinälle on jätetty ihanat, alkuperäiset kaapit.

Kylpyhuone

Kylpyhuone remontoitu huoneistokortin mukaan v.2010 viemärisaneerauksen yhteydessä. Harmaan sävyinen.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Pulpetti/saumattu pelti

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1958

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

95738.83

Asuntojen lukumäärä

A 7

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväsrinne

Huoltoyhtiö

Simo Takkinen Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy ISA

Lattia

Lattiat laminaatti v.2016, katot maalattu valkoinen,

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

2/4

Rakennusmateriaali

Tiili