Taitoniekantie 11 h, 79.0 m2

3h, k, wc, ph, vh, parveke

79469.72 €

Velaton myyntihinta 109000.00 €

Kysy lisää:

Mari Valkeinen
040 7462502
mari.valkeinen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Taitoniekantien varrelta tyylikäs läpitalon ulottuva kolmio, tilavilla huoneilla. Asunnon pinnat ovat hyvässä kunnossa kaikin puolin ja tämä vapautuu nopeasti seuraavan asukkaan käyttöön. Kortepohjan koulu ja päiväkodit mukavan kulkureitin päässä, kun yhtään autotietä ei tarvitse ylittää. Taloyhtiöllä iso piha-alue missä saa ajan kulumaan. Kortepohjasta on lyhyen matkan päässä myös useat kaupat ja ulkoilumaastot. Todella hyvät julkisten yhteyksien mahdollisuudet, melkein suoraan talon edestä. Taloyhtiössä tehty vesijohto- ja sähkösaneeraus vuonna 2016-2017. Soita ja sovi esittely! Kim Särkkä 0503073811 kim.sarkka@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

79.0 m2

Kokonaispinta-ala

79.0

Kuvaus

Taitoniekantien varrelta tyylikäs läpitalon ulottuva kolmio, tilavilla huoneilla. Asunnon pinnat ovat hyvässä kunnossa kaikin puolin ja tämä vapautuu nopeasti seuraavan asukkaan käyttöön. Kortepohjan koulu ja päiväkodit mukavan kulkureitin päässä, kun yhtään autotietä ei tarvitse ylittää. Taloyhtiöllä iso piha-alue missä saa ajan kulumaan. Kortepohjasta on lyhyen matkan päässä myös useat kaupat ja ulkoilumaastot. Todella hyvät julkisten yhteyksien mahdollisuudet, melkein suoraan talon edestä. Taloyhtiössä tehty vesijohto- ja sähkösaneeraus vuonna 2016-2017.
Soita ja sovi esittely! Kim Särkkä 0503073811 kim.sarkka@savolin.fi

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Kiinteät valaisimet kuuluu kauppaan.

Keittiön varusteet

Keittiö uusittu kokonaisuudessaan vuonna 2001. Vaaleat kaapistot, fiksuilla säilytys ratkaisuilla. Keittiössä muovimatto, seinät maalattu/tapetoitu ja välitila laatoitettu.
Huurre merkkinen jää/pakastinkaappi, sähköuuni ja liesi, liesituuletin ja astianpesukone,

Kylpyhuone

Pesuhuone uusittu kokonaisuudessaan vesijohto- ja sähkösaneerauksen yhteydessä tyylikkäästi ja käytännöllisesti. Lattia ja seinät laatoitettu, katto paneloitu. Pesuhuoneessa; suihkuseinä, pesuallas/allaskaappi, peilikaappi, pyyhekuivain, pesukoneliitäntä. Erillinen wc uusittu 2000-luvun taitteessa ja tämä tila saanut myös kosketusta pintoihin katon, wc-istuimen ja putkiston osalta vesijohto- ja sähkösaneerauksen yhteydessä. Erillinen wc on laatoitettu puoleen seinään asti, mistä loput maalattu ja katto paneloitu. Varusteina: wc-istuin, pesuallas/allaskaappi, leveä peilikaapisto.
Pesuhuoneessa on lattialämmitys.

Kattotyyppi

Tasakatto/huopa

Lämmitys

Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys

Rakennusvuosi

1972

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

79469.72

Asuntojen lukumäärä

H 90

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Korterinne

Huoltoyhtiö

Ari Tikkanen Jyväskylän Yrityskonsultit isännöinti Oy

Lattia

Parketti kaikkialla, paitsi keittiössä ja kosteat tilat laatoitettu.
Seinät maalattu/tapetoitu ja katto maalattu betoni.

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

3/4

Rakennusmateriaali

Betoni