Tahvosentie 16, 365.0 m2

Oh,k,ruokailuh, aula, kirjasto, 2 mh, kylpyh, wc, saunatilat ja uima-allas, kodinhoitotila, vaateh, 2 auton talli, lisäksi erillinen kaksio.

1200000.00 €

Velaton myyntihinta 1200000.00 €

Kysy lisää:

Mari Valkeinen
040 7462502
mari.valkeinen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Jyväsjärven ja Päijänteen yhdistävän Äijälänsalmen rannalla jykevä v.1971 valmistunut arkkitehti Erkki Kantosen suunnittelema täystiilitalo, jonka lämmitysmuotona on maalämpö.Tasakatto muutettu aumakatoksi v. 2001, jolloin talo on myös läpikäynyt mittavan sisäremontin, tekniikasta sisustukseen ja se näkyy huolella suunniteltujen yksityiskohtien kokonaisuutena. Materiaalivalinnoissa on huomioitu ja kunnioitettu ajattomuutta, mikä kestää katseet ja käytön vielä vuosiksi eteenpäin. Huonejärjestely on loistavasti suunniteltu niin, että tilat on muunneltavissa eri käyttötarpeisiin. Keittiö on kotikokin unelma.Induktiolieden lisäksi ruoanlaittoa helpottaa kaasuliesi sekä tilava kylmiö. Ruokailutilaan mahtuu isokin seurue syömään saman pöydän ympärille. Aulatila on loistava arkiolohuone, jossa varaava takka luo lämpöä ja tunnelmaa. Muutamaa porrasaskelmaa alempana sijaitsee talon olohuone ja kirjasto, jossa myös takka. Omassa rauhassa käytävän varrella sijaitsevat talon kaksi makuuhuonetta, lisäksi kylpyhuone ja saunatilat sekä uima-allas ( 3 m X 6,5 m ) oleskelutiloineen ja kodinhoitotilat. Lisäksi talossa on omalla sisäänkäynnillä kaksio ( 47 m2 ). Talon suurista ikkunoista avautuu kaunis jokimaisema Äijälänsalmelle sekä hyvin hoidetulle rinnetontille, jossa hedelmä- ja koristepuita ja pensaita. Pihapiirissä myös punainen pihatalo, joka kätkee sisäänsä toimivan pikkukodin. Rannassa perinteinen rantasauna ja saunatupa. Rakennusoikeutta tällä 7792 m 2 suuruisella tontilla on jäljellä 996 m2 ( AP= 0.25 asuinpientalojen ja rivitalojen korttelialue). Vapautuu sopimuksen mukaan. Vain yksityisesittelyt, lisätietoja Mari Valkeinen p.040 746 2502, Reijo Savolin p. 050 064 0678 ja Jere Savolin p.050 546 1043

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

365.0 m2

Kokonaispinta-ala

578.0

Kuvaus

Jyväsjärven ja Päijänteen yhdistävän Äijälänsalmen rannalla jykevä v.1971 valmistunut arkkitehti Erkki Kantosen suunnittelema täystiilitalo, jonka lämmitysmuotona on maalämpö.Tasakatto muutettu aumakatoksi v. 2001, jolloin
talo on myös läpikäynyt mittavan sisäremontin, tekniikasta sisustukseen ja se näkyy huolella suunniteltujen yksityiskohtien kokonaisuutena. Materiaalivalinnoissa on huomioitu ja kunnioitettu ajattomuutta, mikä kestää katseet ja käytön vielä vuosiksi eteenpäin. Huonejärjestely on loistavasti suunniteltu niin, että tilat on muunneltavissa eri käyttötarpeisiin. Keittiö on kotikokin unelma.Induktiolieden lisäksi ruoanlaittoa helpottaa kaasuliesi sekä tilava kylmiö. Ruokailutilaan mahtuu isokin seurue syömään saman pöydän ympärille. Aulatila on loistava arkiolohuone, jossa varaava takka luo lämpöä ja tunnelmaa. Muutamaa porrasaskelmaa alempana sijaitsee talon olohuone ja kirjasto, jossa myös takka. Omassa rauhassa käytävän varrella sijaitsevat talon kaksi makuuhuonetta, lisäksi kylpyhuone ja saunatilat sekä uima-allas ( 3 m X 6,5 m ) oleskelutiloineen ja kodinhoitotilat.
Lisäksi talossa on omalla sisäänkäynnillä kaksio ( 47 m2 ).

Talon suurista ikkunoista avautuu kaunis jokimaisema Äijälänsalmelle sekä hyvin hoidetulle rinnetontille, jossa hedelmä- ja koristepuita ja pensaita. Pihapiirissä myös punainen pihatalo, joka kätkee sisäänsä toimivan pikkukodin. Rannassa perinteinen rantasauna ja saunatupa.
Rakennusoikeutta tällä 7792 m 2 suuruisella tontilla on jäljellä 996 m2 ( AP= 0.25 asuinpientalojen ja rivitalojen korttelialue).
Vapautuu sopimuksen mukaan. Vain yksityisesittelyt, lisätietoja Mari Valkeinen p.040 746 2502, Reijo Savolin p. 050 064 0678 ja Jere Savolin p.050 546 1043

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Rakennus on valmistunut v. 1971 ja se on täydellisesti remontoitu v .2001. Asuintiloihin tehty muutoksia,kaikki ikkunat ja sisäpinnat uusittu.Tasakatto muutettu aumakatoksi ja lämmitysjärjestelmäksi muutettu maalämpö. Keskuspölynimuri.

Keittiön varusteet

Keittiö remontoitu v. 2001, kaapistot vaalea tammi, laminaattityötasot, induktio- sekä kaasuliesi, erillisuuni, jääkaappipakastinyhdistelmä, iso kylmiö

Kylpyhuone

Kylpyhuone, jossa wc, lisäksi erillinen wc, saunan yhteydessä pesuhuone, jossa kaksi suihkua.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Auma / huopa

Lämmitys

Maalämpö

Rakennusvuosi

1971

Myyntihinta

1200000.00

Lattia

Lattiat: aula, ruokailutila, allashuone, saunatilat, kodinhoitotilat sekä wc / kylpyhuoneet laatoitettu, muissa tiloissa tammiparketti.
Seinät: aula, keittiö, ruokailutila, kirjasto, makuuhuoneet slammaus / maali. Olohuone ja allashuone slammaus / paneli. Katot paneli.

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Tiili