Rantueentie 7 A, 88.0 m2

3 makuuhuonetta, olohuone, avokeittiö, sauna, pesuh, pukuh,2 erill. wc, parveke

220000.00 €

Velaton myyntihinta 220000.00 €

Kysy lisää:

Mari Valkeinen
040 7462502
mari.valkeinen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Rantueella, lähellä rantaa, kodikas, erilainen pt- koti. Alakerta päivitetty vuosien varrella, upea keittiö kodinkoneineen ja kivitasoineen avautuu olohuoneeseen. Tunnelmaa tuo varaava takka.Pesuhuone remontoitu v. 2016. erillinen khh-huone ja wc.Yläkerrassa kolme makuuhuonetta ja kylpyhuone. Isoimmasta makuuhuoneesta pääsy parvekkeeelle, joka avautuu etelään.Kahdessa makuuhuoneessa viehättävät kattoikkunat. Asuntoon kuuluu autokatos sekä varasto ja oma piha. Yhtiö käsittää kaksi paritaloa, joten asut kuin omassa talossa. Kuvat ja teksti eivät kerroa mitä kaikkea tämä koti kätkee sisäänsä, tämä on nähtävä. Heti vapaa. Soita Marille 040 746 2502

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

88.0 m2

Kokonaispinta-ala

88.0

Kuvaus

Rantueella, lähellä rantaa, kodikas, erilainen pt- koti. Alakerta päivitetty vuosien varrella, upea keittiö kodinkoneineen ja kivitasoineen avautuu olohuoneeseen. Tunnelmaa tuo varaava takka.Pesuhuone remontoitu v. 2016. erillinen khh-huone ja wc.Yläkerrassa kolme makuuhuonetta ja kylpyhuone. Isoimmasta makuuhuoneesta pääsy parvekkeeelle, joka avautuu etelään.Kahdessa makuuhuoneessa viehättävät kattoikkunat. Asuntoon kuuluu autokatos sekä varasto ja oma piha.
Yhtiö käsittää kaksi paritaloa, joten asut kuin omassa talossa. Kuvat ja teksti eivät kerroa mitä kaikkea tämä koti kätkee sisäänsä, tämä on nähtävä. Heti vapaa. Soita Marille 040 746 2502

Keittiön varusteet

Keittiö remontoitu täydellisesti v. 2009, jääkaappi/pakastinyhdistelmä, joss jääpalakone, höyryuuni, astiaanpesukoneessa sisävalo ja se on integroitu kalusteisiin. Pöytätasot kiveä, irallinen saareke, jossa mm. sähköpistoke.

Kylpyhuone

Pesuhuone ( josta käynti ulos ) ja sauna remontoitu v.2016, kaksi erillistä wc:tä, toinen ala- ja toinen yläkerrassa. Kodinhoitohuoneesta käynti pesuhuoneeseen.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harja / huopa

Lämmitys

Suora sähkö

Rakennusvuosi

1989

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

220000.00

Asuntojen lukumäärä

A 2

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Rantueenlehto

Huoltoyhtiö

Hallituksen pj Jukka-Pekka Vihinen

Lattia

Lattiat asuintiloissa vinyyliä, laminaattia ja kosteissa tiloissa kaakelia

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/2/2

Rakennusmateriaali

Puu