Permikatu 19, 141.0 m2

4 mh, keittiö, rt, oh, aula, ph/wc, sauna, wc, khh, pyykinkuivaustila, var. at

259000.00 €

Velaton myyntihinta 259000.00 €

Kysy lisää:

Johanna Jäntti
050-573 6106
johanna.jantti@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Viehättävä puutalo rauhallisella ja suositulla Köhniön omakotialueella. Sijainti on loistava, sillä keskustaan on matkaa muutama kilometri ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet lähes kotiovelta. Ja Köhniön uimarantakin lähettyvillä. Myös koulu ja päiväkoti sijaitsee lähistöllä. Tilat tässä Alvar Aallon henkeä huokuvassa talossa on kolmessa kerroksessa. Ylhäällä on kaksi reilunkokoista makuuhuonetta. Keskikerroksessa sijaitsee makuuhuone, keittiö ruokailutiloneen, aulatila ja hieman porrastetusti olohuone, makuuhuone, kph ja sauna. Kellarikerroksessa sijaitsevat kodinhoitohuone ja pyykinkuivaushuone sekä varasto. Talo on vankkarakenteinen ja siistikuntoinen, alun perin rakennettu 1954 ja laajennettu 1990-luvulla. Taloa on remontoitu runsaasti vuosien varrella mm. käyttövesiputkistot, viemäröinti, sähköt ym. Talossa on helppohoitoinen sähkölämmitys sekä kaksi varaavaa takkaa, joista toisessa myös sähkövastukset. Lämmitystä ja viilennystä tuo myös ilmalämpöpumppu. Oma n.1100 m2 tontti on aurinkoinen ja vehreä ja sillä sijaitsee myös talousrakennus, jossa reilunkokoinen lämmin autotalli ja kylmä varasto sekä jonkin verran remonttia vaativa pihasauna, saunatupineen. Lisäksi talon yhteydessä on suojaisa patio, jossa pääsee nauttimaan myös ulkotakan tunnelmasta. Tämä talo on nähtävä paikanpäällä ja aistittava sen tuoma kodikkuus ja tunnelmallisuus. Kuntotarkastettu 3/2018. Soita ja sovi oma esittelyaikasi, vain yksittäisesittelyt! Kysy lisää Johanna Jäntti p. 050-573 6106

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

141.0 m2

Kokonaispinta-ala

255.0

Kuvaus

Viehättävä puutalo rauhallisella ja suositulla Köhniön omakotialueella. Sijainti on loistava, sillä keskustaan on matkaa muutama kilometri ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet lähes kotiovelta. Ja Köhniön uimarantakin lähettyvillä. Myös koulu ja päiväkoti sijaitsee lähistöllä.

Tilat tässä Alvar Aallon henkeä huokuvassa talossa on kolmessa kerroksessa. Ylhäällä on kaksi reilunkokoista makuuhuonetta. Keskikerroksessa sijaitsee makuuhuone, keittiö ruokailutiloneen, aulatila ja hieman porrastetusti olohuone, makuuhuone, kph ja sauna. Kellarikerroksessa sijaitsevat kodinhoitohuone ja pyykinkuivaushuone sekä varasto.

Talo on vankkarakenteinen ja siistikuntoinen, alun perin rakennettu 1954 ja laajennettu 1990-luvulla. Taloa on remontoitu runsaasti vuosien varrella mm. käyttövesiputkistot, viemäröinti, sähköt ym. Talossa on helppohoitoinen sähkölämmitys sekä kaksi varaavaa takkaa, joista toisessa myös sähkövastukset. Lämmitystä ja viilennystä tuo myös ilmalämpöpumppu.

Oma n.1100 m2 tontti on aurinkoinen ja vehreä ja sillä sijaitsee myös talousrakennus, jossa reilunkokoinen lämmin autotalli ja kylmä varasto sekä jonkin verran remonttia vaativa pihasauna, saunatupineen. Lisäksi talon yhteydessä on suojaisa patio, jossa pääsee nauttimaan myös ulkotakan tunnelmasta.

Tämä talo on nähtävä paikanpäällä ja aistittava sen tuoma kodikkuus ja tunnelmallisuus. Kuntotarkastettu 3/2018.

Soita ja sovi oma esittelyaikasi, vain yksittäisesittelyt!
Kysy lisää Johanna Jäntti p. 050-573 6106

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pihassa 1961 rakennettu ja 1997 laajennettu piharakennus, jossa lämmin isohko autotalli, kylmä varasto ja pihasauna sekä saunatupa, jossa mm. takka. Sauna ja saunatupa vaativat remonttia. Kokonaissähkönkulutus n. 24.000 kwh/vuosi.

Keittiön varusteet

Puustellin kaapistot, jääkaappi-pakastin, liesitaso, erillisuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone. Pöytätasot tammea.

Kylpyhuone

Erillinen wc, peili. Kph:ssa wc-istuin, allaskaappi, peilikaappi, suihku. Sauna paneloitu, sähkökiuas

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/ tiilikate

Lämmitys

Sähkölämmitys, 2 varaavaa takkaa (toisessa sähkövastukset), ilmalämpöpumppu

Rakennusvuosi

1954

Huoneiden lukumäärä

6

Myyntihinta

259000.00

Lattia

Lattiat keittiössä korkki. Muutoin parketti/lautalattia. Kosteat tilat laatoitettu. Seinäpinnat maalattu/tapetoitu. Pintoja uusittu viime vuosien aikana.

Kerros

3

Rakennusmateriaali

Puu