Pellosharjunkatu 17, 104.0 m2

4h, keittiö, sauna, pesuhuone, khh, wc, varasto, autokatos

225000.00 €

Velaton myyntihinta 225000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050-546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Haaveiletko uudesta toimivasta kodista lähellä palveluita? Tässä se on! Joma Rakennus rakentaa laadukkaan ja modernin paritalon uudelle Kylmäniemen alueelle. Tontilta on upea näkymä Saraveden maisemiin. Todella tilava takapiha etelän suuntaan, jossa terassi. Asunnoissa on korkealaatuinen varustelutaso, sekä laadukkaat pintamateriaalit. Säilytystilaa on reilusti mm. käyttöullakko. Asunnoissa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Valmistuminen tammi- / helmikuu 2018, nopeat päätöksentekijät voivat vielä vaikuttaa pintamateriaaleihin. Kylmäniemen uusi asuinalue tarjoaa rauhallisen asuinympäristön lähellä palveluita. Keskustaan on matkaa n. puoli kilometriä ja syksyllä 2014 on valmistunut uudet tilat koulukeskuksen yhteyteen päiväkodille, esikoululle ja ala-asteelle.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

104.0 m2

Kokonaispinta-ala

116.0

Kuvaus

Haaveiletko uudesta toimivasta kodista lähellä palveluita? Tässä se on!

Joma Rakennus rakentaa laadukkaan ja modernin paritalon uudelle Kylmäniemen alueelle. Tontilta on upea näkymä Saraveden maisemiin. Todella tilava takapiha etelän suuntaan, jossa terassi. Asunnoissa on korkealaatuinen varustelutaso, sekä laadukkaat pintamateriaalit. Säilytystilaa on reilusti mm. käyttöullakko. Asunnoissa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys.

Valmistuminen tammi- / helmikuu 2018, nopeat päätöksentekijät voivat vielä vaikuttaa pintamateriaaleihin.

Kylmäniemen uusi asuinalue tarjoaa rauhallisen asuinympäristön lähellä palveluita. Keskustaan on matkaa n. puoli kilometriä ja syksyllä 2014 on valmistunut uudet tilat koulukeskuksen yhteyteen päiväkodille, esikoululle ja ala-asteelle.

Kunto

Erinomainen

Lisätiedot

Liikennealueille, autokatokseen sekä asuntoihin johtaville kulkuväylille levitetään kivimurske, joka tiivistetään. Paritaloon laaditaan hallinnanjakosopimus, jossa sovitaan tontin ja kiinteistön hallinnasta.

Keittiön varusteet

Kiintokalusteet tulevat Topi-keittiöiltä ja Gramin teräksen väriset kodinkoneet: keraaminen keittotaso, kalusteisiin upotettava uuni, liesituuletin, astianpesukone, jää-/pakastinkaappi.

Kylpyhuone

WC:n lattia laatoitettu, seinäpinnat maalattu. Wc-istuimet Gustavsberg Nautic 5591. Kylpyhuone laatoitettu. Saunassa tervaleppälauteet, saunan kiuas Harvia Vega.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Laukaan kunta

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys, poistoilmalämpöpumppu

Rakennusvuosi

2018

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

225000.00

Lattia

Lattiapinnat laminaattia, sisäkatot MDF-paneelia ( sävy hopeasaarni ), sauna ja kph kuusipaneeli.

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Puu