Haukanpesäntie 51, 161.5 m2

5mh, oh,k,khh,pesuh,s,erill.wc, 2 lämmintä varastoa, autokatos

459000.00 €

Velaton myyntihinta 459000.00 €

Kysy lisää:

Juha Niska
050 597 4745
juha.niska@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Haluttu puutalo, rauhallisella, puistoalueeseen rajoittuvalla omalla 1049 m2 tontilla. Vuonna 2013 valmistunut talo on myyjäperheen suunnittelema arjen muuttuviin tarpeisiin. Koti joka sopii isommallekin lapsiperheelle on suunnitelmallisesti toteutettu, tasokas kokonaisuus. Keittiö kylpee valossa. Tilanjakajana olohuoneeseen on varaava takka, joka toimii niin lämmönlähteenä kuin tunnelman luojanakin. Suuri kodinhoitohuone, kylpytilat ja erillinen wc takaavat arjen sujuvuuden kiireisinä aamuina. Viisi makuuhuonetta mahdollistaa uusien asukkaiden erilaiset käyttötarpeet. Ajaton ulkokuori kätkee sisäänsä kodin, jossa yhdistyvät skandinaavinen ajattomuus ja kodikas tunnelma sekä paras mahdollinen huonejärjestys. Sisustuksessa käytetty maltillisia, ajattomia ja tasokkaita materiaaleja. Suojaisalla, isolla patiolla voi viettää aikaa grillaten tai muuten vain istuskellen vaikka vähän sataisikin. Pihassa palju, jonka täyttövesi tulee maalämpökaivosta ilmaiseksi. Lapsiperheiden suosima Haukkala on viihtyisä asuinalue , josta löytyy niin leikkipuisto kuin uimarantakin. Palokasta löytyy monipuoliset kaupan palvelut ja lähellä olevaLaajavuoren kylpylä, laskettelukeskus ja seikkailupuisto tarjoaa kaiekenikäisille monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Tämä koti on nähtävä paika päällä, soita ja varaa oma yksityinen esittelyaikasi Mari Valkeinen 040 746 2502 tai Juha Niska 050 597 4745

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

161.5 m2

Kokonaispinta-ala

215.5

Kuvaus

Haluttu puutalo, rauhallisella, puistoalueeseen rajoittuvalla omalla 1049 m2 tontilla.
Vuonna 2013 valmistunut talo on myyjäperheen suunnittelema arjen muuttuviin tarpeisiin.
Koti joka sopii isommallekin lapsiperheelle on suunnitelmallisesti toteutettu, tasokas kokonaisuus. Keittiö kylpee valossa. Tilanjakajana olohuoneeseen on varaava takka, joka toimii niin lämmönlähteenä kuin tunnelman luojanakin. Suuri kodinhoitohuone, kylpytilat ja erillinen wc takaavat arjen sujuvuuden kiireisinä aamuina. Viisi makuuhuonetta mahdollistaa uusien asukkaiden erilaiset käyttötarpeet.
Ajaton ulkokuori kätkee sisäänsä kodin, jossa yhdistyvät skandinaavinen ajattomuus ja kodikas tunnelma sekä paras mahdollinen huonejärjestys. Sisustuksessa käytetty maltillisia, ajattomia ja tasokkaita materiaaleja.
Suojaisalla, isolla patiolla voi viettää aikaa grillaten tai muuten vain istuskellen vaikka vähän sataisikin. Pihassa palju, jonka täyttövesi tulee maalämpökaivosta ilmaiseksi.
Lapsiperheiden suosima Haukkala on viihtyisä asuinalue , josta löytyy niin leikkipuisto kuin uimarantakin. Palokasta löytyy monipuoliset kaupan palvelut ja lähellä olevaLaajavuoren kylpylä, laskettelukeskus ja seikkailupuisto tarjoaa kaiekenikäisille monipuolisia harrastusmahdollisuuksia.
Tämä koti on nähtävä paika päällä, soita ja varaa oma yksityinen esittelyaikasi
Mari Valkeinen 040 746 2502 tai Juha Niska 050 597 4745

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pihan kasteluvesi ja paljun täyttövesi tulee maalämpökaivosta. Edulliset asumiskulut, sähkön kulutus vain ollut vain 9523 kw 8 ( v.2015 )- 11707 kw (v. 2016 )

Keittiön varusteet

Tilava keittiö. Korkeakiiltoiset kaapistot, kivitasot, rosteriset kodinkoneet: induktioliesi, erillisuuni (kiertoilma), jääkaappi, pakastin, astianpesukone. Keittiön ruokailutilasta yhteys olohuoneeseen.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa kolme suihkua, joista yksi kylpyammeen yhteydessä. Lattiat ja seinät laatoitettu.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harja / tiili

Lämmitys

Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys kok talossa.

Rakennusvuosi

2013

Huoneiden lukumäärä

6

Myyntihinta

459000.00

Lattia

Asuintilojen lattiat vinyylikorkkia ja laattaa. Kosteissa tiloissa, kodinhoitohuoneessa ja wc:ssä laattalattiat. Asuintilojen seinät maalattu tai tapetoitu. Muissa tiloissa seinät laattaa ja sauna paneloitu.

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Puu