Åströminkatu 3 A, 118.5 m2

Ak: keittiötila, oloh, työh, wc, terassi Yk: 2 mh, aula kh, s, p.

264000.00 €

Velaton myyntihinta 264000.00 €

Kysy lisää:

Mari Valkeinen
040 7462502
mari.valkeinen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tämä kahden kerroksen upea kerrostalokoti tarjoaa laadukasta asumista ja muuntelumahdollisuuksia eri elämäntilanteisiin. Yleisilmeeltään ajaton ja raikas koti on järkevästi, maltillisesti ja hyvällä maulla sisutettu. Asunnossa on vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä. Alakerrassa on avokeittiö, olohuone ja työ/makuuhuone, wc sekä lasitettu terassi. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, aula, jonka voi muuttaa vaivattomasti asuinhuoneeksi, lisäksi pesuhuone ja sauna sekä lasitettu parveke. Myös yläkertaan on myös käynti porraskäytävästä. Kattavat lähipalvelut Keljonkeskuskessa. Liäksi mahdollisuus ostaa oma autopaikka vh. 1.500 euroa. Tähän ihastuttavaan kotiin pääset tutustumaan varaamalla henkilökohtaisen esittelyn Mari Valkeinen p. 040 746 2502

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

118.5 m2

Kokonaispinta-ala

118.5

Kuvaus

Tämä kahden kerroksen upea kerrostalokoti tarjoaa laadukasta asumista ja muuntelumahdollisuuksia eri elämäntilanteisiin. Yleisilmeeltään ajaton ja raikas koti on järkevästi, maltillisesti ja hyvällä maulla sisutettu. Asunnossa on vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä. Alakerrassa on avokeittiö, olohuone ja työ/makuuhuone, wc sekä lasitettu terassi. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, aula, jonka voi muuttaa vaivattomasti asuinhuoneeksi, lisäksi pesuhuone ja sauna sekä lasitettu parveke. Myös yläkertaan on myös käynti porraskäytävästä. Kattavat lähipalvelut Keljonkeskuskessa. Liäksi mahdollisuus ostaa oma autopaikka vh. 1.500 euroa.
Tähän ihastuttavaan kotiin pääset tutustumaan varaamalla henkilökohtaisen esittelyn Mari Valkeinen p. 040 746 2502

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Valkoiset väliovet, lasipariovet työ/makuuhuoneeseen.

Keittiön varusteet

Avokeittiö, jossa astianpesukone, induktioliesi, uuni,valkoiset mattapintaiset kaapistot ja laatikostot.

Kylpyhuone

Erillinen wc alakerrassa. Yläkerrassa pesuhuoneen yhteydessä pesukoneelle paikka, wc-istuin,suihkuseinä. Lattiat laatoitettu, seinät laatoitettu.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

tasakatto/kumibetonikermi

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

2012

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

264000.00

Asuntojen lukumäärä

A 3

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Åströmin Tammi

Huoltoyhtiö

Arto Ahonen Jyvässeudun Kiinteistöpaletti

Lattia

Asuintilojen lattiat valkokuultotammiparkettia, seinät tapetoitu ja maalattu, katot valkoiset ruiskumaalatut. Puuportaikko valkoisilla kaiteilla.

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1-2/6

Rakennusmateriaali

Betoni/rappaus